Erilainen, mutta yhdenvertainen - tapahtuma 
keskiviikko, huhtikuu 29, 2009, 12:02
TAPAHTUMAN ISÄNTÄ, esittäytyy ---->Lassi Mäkinen

Eli H hetki koittaa kohta puolin.Asia sai meidän yhteisen Projektiryhmän puitteissa tuulta purjeisiin ja yhdessä Lassin kanssa on pääosin sitten toimittu ja olemme saanet loistavat yhtesityökumppanit mukaan.Toivomme, että asiat herättävät keskustelua, ovathan ne kuitenkin joka päivä läsnä.Tämä on myös jatkoa viimevuotiselle tempaukselle, katso tekstiin liittyvä linkki( alla)

Esiintyjinä tapahtumassa ovat upeaa työtä tehnyt Suvi Teräsniska, täältä ---> Kotisivut, loistava taikuri Lauri Rukajärvi, täältä ---->Kotisivut
ja Oululainen rap-poppoo Kuuntele..Löytyy täältä ----> kuuntele
( Kappale, vaaditaan liikoja, kuten myös kappale Alaku, ovat poppoon tekemiä suosikkejani )

Paikalle odotetaan saapuvan yleisöä 500-700 henkeä, jotka koostuvat pääosin Karjasillan ja Pohjankartanon koulujen oppilaista sekä höyhtyän suuralueen asukkaista.
Kuten myös kutsutuista henkilöistä tai eri yhteisöistä olevia.
Kutsumme myös Luovin,Tervaväylän,Leinonpuiston jne. koulun oppilaita mukaan tapahtumaan.

Vierailevina tähtinä mukana ovat Kärppien SM-hopeajoukkueesta kapteeni
Ilkka Mikkola sekä maalivahti Tuomas Tarkki.

Olen myös kutsunut juhlaan suuresti arvostamani oululaisen FM. Markus H. Korhonen

Yhteistyökumppaneina tapahtumaan osallistuvat, Höyhtyän
suuralueen vanhus- ja vammaistyöryhmä, Invalidiliiton asumispalvelut
(validia-palvelut), Scandic Oulu, sekä Invataksipalvelu T. Koivukangas Oy.
2 comments ( 384 views )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3.1 / 294 )

Invataksit pois ratalaiturilta Oulussa 
tiistai, huhtikuu 28, 2009, 07:17 - Kritiikkiä
Lähes viikottain junalla matkustava Harri Kauppila tietää kokemuksesta, että pyörätuolin ja laukkujen kanssa junaan meneminen on Oulun asemalla hankalaa.Varsinkin talvisin liikkuminen rata-alueella laiturille yksin on melkein mahdottomuus. Varsinkaan pyörätuolilla ei ole mitään asiaa itse asemarakennukseen jossa voisi talvella tai muuten huonolla kelillä odotella junaa ja lämmitellä. Tällä hetkellä esteettömin rautatieasema taitaa sijaita Helsingissä.

Katso alla tekstiin liittyvä linkki ( julkaistu YLE, 27.4 )

Voit käydä katsomassa Pohjois- Suomen alueuutiset Yle Tv 2 uutislähetyksen täältä
( klikkaa banneria)

( Kuva; Oulun esteettömyysstrategia – Esteettömyyskierros Oulussa elokuussa 2008. Josta blogissani aikaisemmin myös juttu )
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 428 )

ALBUMI 
lisää kommentti   |   ( 3.1 / 283 )

Popedan Costello Hautamäki kylässä 
perjantai, huhtikuu 3, 2009, 13:05
Vesa-Pekka "Costello" Hautamäki on tamperelainen muusikko, joka on toiminut Popedan kitaristina. Hän myös laulaa Popedan keikoilla usein jonkun kappaleen. Popedan lisäksi Hautamäki on soittanut muun muassa yhtyeissä Sleepy Sleepers, The Neropats, Sensuuri ja Hanoi Rocks sekä esiintynyt aktiivisesti soolona viime vuosina. Hautamäen taiteilijanimi tulee muusikko Elvis Costellosta.

Olemme tehneet Costellon kanssa muutaman vuoden yhtesityötä ja olleet yhteydessä melkeimpä kuukausittain Lassin kanssa.Aina kun popeda on rantautunut Ouluun ovat pojat menneet keikalle ja tietysti uskolliset fanit on Costello laittanut aina vieraslistoille. Niin nytkin lauantaina 4.4 kun popeda oli keikalla Oulussa. Kuitenkin ennen keikkaa hyvissä ajoin kävin hakemassa Costellon orkesterin majapaikasta ja kävimme kylässä Lintulassa ja myöskin vierailulla Lassin uudessa kodissa Caritaksessa.Lassi on fanittanut Popedaa jo aikojen alusta. Vierailun aikan luovutin Costellolle antoisasta yhteistyöstä muistoksi Invalidiliiton kirjan, Omin voimin yhteistoimin.


lisää kommentti   |   ( 3 / 285 )

Egberto Gismonti ja Oulun sinfoniaorkesteria tervehtimässä 
torstai, maaliskuu 26, 2009, 18:23
Yksi meidän ryhmän monista vierailuista suuntautui tällä kertaa Oulun sinfoniaorkesterin vieraaksi harjoituksiin.Pääsimme tapaamaan musiikin elävää legendaa. Oulu Sinfonia sai solistikseen maailmankuulun brasilialaisen musiikin elävän legendan, Egberto Gismontin. Hän on säveltäjä, kitaristi sekä pianisti, jonka musiikki on yhdistelmä länsimaista taidemusiikkia, brasilialaista rytmimusiikkia, ja huikeaa virtuositeettia. Keskustelimme vierailevan kapelimestari Petri Komulaisen kanssa ja kuuntelimme harjoituksia n. 2 tunnin ajan. Veikko kävi sitten tekemässä myös lähempää tuttavuutta Egberto Gismontin kanssa. Iso kiitos yhteistyöstä hyvälle työkaverilleni ja yhteistyökupanilleni Pentti Lotvoselle. Katso alla,Tekstiin liittyvä linkki (ps.aikaisempi juttu blogissa, käy katsomassa.Oulun katujen huono talvikunnossapito aiheuttaa ongelmia )


lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 272 )


Edellinen Seuraava