Suuret kiitokset kaikille mukana olleille tahoille ! 
maanantai, maaliskuu 1, 2010, 12:29 - Yhteistyö


The Game on Vimeo.The Game Video kuvattu pe. 26.2 - 27.2. BB-voittaja 2009 Aso haetaan lentokentältä.. video jatkuu lopun BB-porukan tapaamiseen Scandicissa.. Siitä seuraavan aamun harjoituksiin, jossa tapahtuman soundcheck jne. Lopuksi The Game starts-pukukopin kautta itse ottelun sisääntuloon ja otteluun. Video päättyy gaalan proteesimaajoukkueen vetäjän, Arttu Harkin, puheeseen.

Videon kuvaus ja leikkaus Valtteri Kujala / Xonja Oy


Katso kuvaesitys: Jussi Tuokkola / Studio Ukkoshuone
Junnut.com. Katso alla Sampo Anttilan kuva - ja videokooste tapahtumasta

klikkaa--> http://www.junnut.com/T1/lue.php?ID=10052

The Game sivut ---> http://www.thegame.fi/

Kaleva ( 2.3 )

http://www.kaleva.fi/uutiset/proteesiki ... roa/842694

Oulu - lehti ( 3.3 )

http://www.oululehti.fi/etusivu/the_gam ... 22827.html

Henna Linné blogi ( 3.3 )

http://henna-c.blogspot.com/

Forum24 ( 4.3 ) ( sivu 13 )

http://www.forum24.fi/nettilehti.php
lisää kommentti   |   ( 3.1 / 384 )

Hyväntekeväisyystapahtuma The Game 27.2. Proteesijääkiekkomaajoukkue vs. julkkikset 
torstai, tammikuu 7, 2010, 23:05 - Tempaukset ja toiminta
Pääset tästä virallisille The Game sivuille, klikkaa julistetta (thegame.fi)

http://yle.fi/alueet/oulu/2010/02/the_g ... 54549.html

http://www.oululehti.fi/etusivu/yksijal ... 07290.html

http://www.oululehti.fi/etusivu/julkkik ... 75852.html


Kuulumisia joukkueseen

BB - ketju vahvistui tänään yhdellä jäsenellä. Saranna liittyi mukaan kuultuaan hyväntekeväisyystapahtumasta. Mitä muuta joukkueessa.Oululainen formulalupaus Jesse Anttila osallistuu myös tapahtumaan jos tämän hetkinen työrupeama Englanissa ei venähdä suunniteltua 26.2 pidemmäksi. Jesse ajaa Englannissa formula ford luokassa tallissa Fluid Motorsport. Samuli Niskasella näillä näkymin tärkeä pudotuspeli jääpalloliigassa, mutta toivotaan, että mies ehtii jossain vaiheessa mukaan. Ari Hellgreenillä tulikin Tampereelle kutsu joukkueen kanssa peleihin tärkeään karsintaan. Enään tulossa vain pieniä lisäyksiä / muutoksia joukkueeseen. Kärppien taiston tauottua olympiatauolle saamme the game otteluun 2 – 3 liigamiestä, maalivahti Tuomas Tarkin lisäksi. Saammeko nähdä kolmikolta radioäänten Harkki – Salovaara - Kuki jotain yllätystä, ehkäpä he pelaavat myös ketjuna ottelussa. Joukkueen vahvuus on 18 pelaajaa.

Tapahtumaan saimme mukaan myös BB;n 2009 voittajan Aso Alanson, Tonin, Samin ja Tulisen Danan...Sekä vuoden 2009 parhaaksi valittun DJ Jaban ! Hei ! ja kaikki BB asukkaat ovat lupautuneet myös vetämään pelitamineet päälle ja pelaamaan. Danalla muuten 10 vuoden jääkiekkotausta. Eli kannatta tulla hallille tsekkaamaan. Samana iltana myös Dj Jaba heitää oman shown ja BB asukkaat tietty silloin mukana. Paikka kerrotaan sitten myöhemmin.
He haluavat myös omalta osaltaan pyyteettömästi olla mukana hyvän asian puolesta. Auttaa keräämään varoja hyväntekeväisyys kohteeseen, vammaisten lapsiperheiden virike – ja vapaa -ajan toimintaan sekä arjessa jaksamiseen, sekä toisessa kohteessa kannustaa Suomen proteesijääkiekkomaajoukkuetta Montrealin MM- kisoihin ja joukkueen sekä lajin tavoitteisiin tulevaisuudessakin. Myös heille iso kiitos !
Katso linkki Dj Jaban sivuille ( alla tekstiin liittyvä linkki )


( kuva; vain yksinoikeudella hyväntekeväisyystapahtumaan)

Hallitseva Euroopanmestari 2009.

Suomen proteesijääkiekkomaajoukkue leireilee Oulussa 27 – 28.2.2010. Kohti Canadan Montrealia Lisää joukkueesta tässä blogissa ja joukkueen omilla sivuilla---> http://www.amputeehockey.fi/


Lasse KukkonenKlikkaa---> Katso video ( 2007). Yksi Lassen vierailusta


Tarkki ja Mikkola tosi fanien tentissä ( katso juttu ) ---> http://www.kaleva.fi/uutiset/juttu/726167

Vammaisuus ei ole "ammatti", joka tulee hoitaa neljän seinän sisään ( videot kuvattu 2002 jälkeen )

Mäntyahon orkesteri, Sininen sävel ( Tenori Petrus Schroderus, Olga Maslak ), Kaveria ei jätetä, Lasse Kukkonen, Oulun Kärpät, HIFK, Tommi Mäkinen, Harley Davidson,Oulu, Maanpuolustusleiri 1, Rallia kaakkurissa,Oulun urheiluautoilijat ( kiitos. Heikki Ihamaki ja Piiran velj.) Tahkokangas ja Kärpät jalkapallo-ottelu lopussa( olimme kylässä, Kiitos Timo Rautiolle ja Marko Kokolle. Tahkokankaalla tehdään hyvää,tavoitteellista ja arvokasta työtä) jne...tässä pieni otos ydenvertaisesta toiminnasta ja yhteisöllisyydestä.Lisään tähän tapahtuman tukijat:


Xonja RED (by Xonja Group Oy)
Xonja RED -konseptin tehtävänä on toteuttaa liikunta- ja taide-elämyksiä ihmisille, jotka eivät fyysisistä tai henkisistä ominaisuuksistaan johtuen niihin ilman tukea kykene. Haluamme kannustaa ihmisiä kulkemaan omia teitänsä ja uskomaan unelmiinsa sosiaalisiin, taloudellisiin tai terveydellisiin tekijöihin katsomatta. Tavoitteenamme on luoda kevään 2010 aikana aktiivisesti linkkejä yritysten, tuotemerkkien ja yhteisöjen välille. Lue lisää MyReason myös kuuluu nykyään Xonja REDiin.


Juha Kurvinen ( http://www.juhakurvinen.fi ) tehnyt kaksi virallista Guinness -maailmanennätystä (1999 Guinness World Records TV show) ja (2004, Kaapelitehdas, Helsinki)

http://juhakurvinen.fi/kopponen-kurvinen-shown-video ( katso, Juha Kurvisen ja Jori A. Kopposen video)

Lahjoittajat hyväntekeväisyyskohteeseen: Lasse Kukkonen, Suomen jääkiekkoliitto (1000e),Jari Kurri, Kimmo Timonen, Mikael Forsell, Juha Kurvinen...

Suomen ystävä, Formula 1 kuljettaja Sebastian Vettel lahojittaa hyväntekeväisyys kohteen huutokauppaan jotain uransa ajoilta. Katso Sebastian Vettel, Formula 1 http://www.youtube.com/watch?v=SwYJCTd5b_c )

Aki Louhela, gaalan artisti ja myöskin pelaavassa kokoonpanossa. Katso ---> http://www.akilouhela.fi/

Yrittäjä, Illan Isäntä oy Katso ---> http://www.illanisanta.fi/ ( Lauri Salovaara )

Teemu Hostikka. Intranze. Tehnyt myös Oulun Kärppien sivut ja vastannut otteluiden visuaalisesta ilmeestä,vastannut pelaaja esittelyiden visuaalisesta toteutuksesta jne.jne.Intranze myös toteuttaa hyväntekeväisyysottelun tapahtumia,tekniikkaa ja mediaa jne.katso---> http://www.intranze.com/

Oulun Kärpät Tukee tapahtumaa. http://www.oulunkarpat.fi/2009/

Radio MEGA Tukee tapahtumaa. Tapahtumasta infoa ja muita juttuja kuulet radio Megasta ----> http://www.radiomega.fi/

Mainostuuli, Harri Heikkilä. Hoitaa tapahtuman esitteiden, julisteiden,flajereiden,otteluohjelmien,kotisivujen ( thegame ) suunnittelun ja toteutuksen jne .---> http://www.mainostuuli.com/etusivu.html

Oulun taksipalvelut vastaa tapahtuman kuljetus logistiikasta.---> https://www.ouluntaksipalvelut.fi/sivusto/

Xerox esitteiden painatukset jne.---> http://www.xerox.com/index/fifi.html

Kipulihakset ---> http://www.kipulihakset.fi/

Oulun Invalidien yhdistys ry ---> http://www.ouluninvalidienyhdistys.net/

Kaukaloplloliigassa pelaava RB-Oulu tukee myös tapahtumaa
http://www.rb-oulu.fi/

Hyväntekeväisyyskohteen tiedot ym. infon lopussa.(Joko huutokauppaan tai suoraan lahjoituksena tilille )

Gaalassa huutokaupan meklarina toimii, Arttu Harkki

Lisää infoa tulossa.Sekä myöhemmin myös radio Megassa

Talent 2009

Hienosti laulanut ja loistavasti toiseksi Talent 2009 kisassa tullut Iina Kangasharju on myös mukana hyväntekeväisyystapahtumassa.Iina Kangasharju hurmasi yleisön ja tuomarit heleällä äänellään, varsinkin kappale perhonen oli todella koskettava. Hän on lupautunut laulamaan tapahtumassa. Voimme erätauoilla kuulla hänen talent kisassa esittämät kappaleet. Ne voit käydä katsomssa you tubessa. http://www.youtube.com/watch?v=TKRcVyF- ... re=related

Oulun Energia areenan tapahtuma 27.2

Oulun kaupunki tukee tapahtumaa antamalla tapahtuman käyttöön Oulun Energia Areenan 27.2.2010 kello 17.00 – 19.00 väliselle ajalle.

Huom ! Tapahtumaa rakennetaan päivittäin ja muutokset ovat mahdollisia.Tällä hetkellä mukaan lupautuneet hyväntekeväisyysjoukkueen pelaajat ovat mukana jos heidän omassa lajissaan. työssään tms. olevat tapahtumat sen sallivat ja näin ollen muutokset ovat mahdollisia ja ne pidätetään tapahtuman järjestäjällä.

Kaikki alustavasti mukaan lupautuneet hyväntekijät, pelaajat ja tukijat jne. eivät ota mitään palkkioita mukana olostaan, tarkoittaen mukaan lukien paikalle tapahtumaan saapumista ja muistakaan kuluista tapahtuman aikana.

Yleistä infoa

Tapahtumaan on kutsuttu mukaan myös jääkiekkojoukkue Oulun Kärpät mahdollisuuksiensa mukaan.Tapahtuman ajankohta on suunniteltu ajankohtaan, jolloin jääkiekon SM-liiga on tauolla ja tällöin se mahdollistaa myös Oulun Kärppien mukanaolon, vaikka muutamien liigapelaajan ja muun tuen muodossa.Myöskin Olympilaiset ovat päätöksessään.

Tapahtuma kummipelaajana toimii KHL:ssä pelaava kärppien kasvatti Lasse Kukkonen,hän pelaa myös Olympialaisissa. Mutta tukee ja on edesauttamassa tapahtuman onnistumista. Hän on myös jo tehnyt lahjoituksen hyväntekeväisyyskohteeseen( kts.loppu). Lisäksi Lasse on lahjoittanut oman pelipaidan nimikirjoituksella varustettuna illan gaalassa järjestettävään huutokauppaan. Huutokaupan saadut varat menevät Proteesijääkiekkomaajoukkueen hyväksi. Gaalassa on myös lisäksi huudettavana mm. Jari Kurrin ja Kimmo Timosen, Mikael Forsell:n pelipaidat jne...ja tietysti hyväntekeväisyysottelun ns.julkkisjoukkueen pelaajien pelipaidat.

Hallitseva Euroopanmestari 2009 Suomen proteesijääkiekkomaajoukkue http://www.amputeehockey.fi/ leireilee Oulussa 27 – 28.2.2010.

Proteesijääkiekkomaajoukkeesta esitettiin dokumentti ”Tahtopelaajat” YLE TV2:lla 11.1.2009

Telkku.com kommentoi dokumenttia seuraavasti: "Dokumentti kertoo ihmisistä, jotka ovat jo voittaneet ensimmäisen kamppailun vammautuneisuuden tuottaman rajun ja peruuttamattoman elämänmuutoksen jälkeen. Nyt he pelaavat Suomen amputaatiomaajoukkueessa jääkiekon MM-mitalista Bostonissa USA:ssa. "Osallisuus ja tavoitteet tapahtumassa

Hyväntekijä Pelajaat & Suomen proteesijääkiekkomaajoukue ( katso linkki alla)


Joukkueessa...

Tällä hetkellä hyväntekeväisyysjoukkueeseen ovat alustavasti lupautuneet kutsuminen aloitettu 15.9.2009, joukkueen kokoaminen vielä kesken) BB 2009 asukkaita, Aso Alanso, Dana, Sami ja Toni, Vuoden 2009 Dj. JaBa,Liigan Kärppäpelaajia, mm.Tuomas Tarkki, Aki Louhela (esiintyy myös gaalassa),Mika Nurminen, ( jalkapallo ) ,Ari Hellgren ( Kärppien mestarijoukkue 1981 ),Pekka Arbelius ( Kärppien mestarijoukkue 1981 ), Arttu Harkki ( Nova), Lauri Salovaara ( YLE ), Mikko Kalteva (Jokerit),Jani & Jetsetters yhtyeen solisti, Jani Forsman, Samuli Niskanen( OLS ),Jouko Kämäräinen,Kärppien naisten joukkueen pelaajia, Mika Kuki ( Radio Mega ).Tapahtuman kummipelaajana toimii Lasse Kukkonen.

Tämän hetkinen ajankohta tapahtumalle on lauantai 27.2.2010.Tarkoituksena on toteuttaa näytösottelu, jossa pelaavat vastakkain Suomen proteesijääkiekkomaajoukkue, oululaiset (Mahdolliset Kärppä pelaajat) ja muualta maasta tulleet julkisuuden henkilöt urheilun, musiikin ja taiteen aloilta. Ottelulla on monia eri tarkoitusperiä: tuoda mahdollisimman laajasti vammaisia yhteen, nähdä ainakin pari tapaa harrastaa vammaisurheilua jääurheilun muodossa (proteesijääkiekko ja kelkkakiekko).

Tapahtuman tarkoitus ja keräyksen kohde

Halumme myös tapahtumalla murtaa ennakkoluuloja ja pinttyneitä käsityksiä vammaisuudesta.Lisäksi keräämme varoja Oulun Invalidien yhdistyksen osoittamaan kohteeseen, vammaisten lapsiperheiden virikkeelliseen ja vapaa-ajan toimintaan ja arjessa jaksamiseen. Samalla on tarkoitus tuoda esille kahta nuorta ja vähän tunnettua lajia, eli proteesijääkiekkoa ja kelkkakiekkoa.

Ottelua olisi tarkoitus kerätä katsomaan myöskin Oulun alueen kuntoutusohjaajia, fysio– ja toimintaterapeutteja, lääkäreitä ja apuvälineteknikoita.Toivomuksena on, että hekin voisivat nähdä tapahtumassa esiteltyjä lajeja. Ottelun yhteyteen proteesijääkiekkomaajoukkue järjestää Ouluun viikonlopun kestävän leirin osana valmistautumista huhtikuussa 2010 järjestettäviin MM-kisoihin Kanadan Montrealiin.

Tapahtuman kulku

Aloitusseremoniat, proteesijääkiekko-lajin esittelyä ja joukkueiden pelaajaesittelyt. Otteluaika on 3 x 15 min. Jokaiselle erätauolle järjestetään ohjelmaa (esim. laukaisukisa tutkaan, julkkis vs. kädetön lämääjä) Yhdellä erätauolla Suomen invalidiurheiluliitto esittelee kelkkakiekkoa ja sitä voi käydä kokeilemassa jäällä. Myös muita vammaisurheilulajeja voidaan esitellä, jos halukkaita löytyy. Illalla iltagaala (mahdolliset paikat Scandic Hotel, Kärppäklubi) jossa voimme huutokaupata esim. pelaajien paitoja yms. mitä saamme mahdollista lahjoituksista kokoon. Illan ohjelmassa myös muuta hauskaa illanviettoa ja ohjelmaa.

Tässä teille alkuinfoa tulevasta tapahtumasta. Kunhan saamme aikataulut lopullisesti selviksi, pidämme järjestäjien kesken palaverin, jossa suunnittelemme tapahtumaa ja jaamme vastuualueet. Ilmoitamme asioiden kulusta välittömästi yhteistyökumppaneillemme.

Yhteistyökumppanit; Oulun kaupunki, Radio Mega, Oulun Invalidien yhdistys, Kari Siponen, Oulun Kärpät, Hotel Scandic, Oulun taksipalvelut, Mainostuuli, Xonja,...

Lahjoitustili: Oulun Op, 574058 - 23898
Viite: Hyväntekeväisyys 27.2
Saaja: Oulun Invalidien yhdistys ry, Nimi: lahjoittaja

Lahjoittajat hyväntekeväisyyskohteeseen: Lasse Kukkonen,Jari Kurri, Kimmo Timonen, Mikael Forsell, Suomen jääkiekkoliitto ( 1000e)...

Tapahtuman lahjoittajat julkistetaan tulevilla omilla www sivuilla
thegame.fi ym asiat löytyvät sitten sieltä

Yhteistyöterveisin; Tapahtuman koordinoinnista, infosta ja järjestelyistä vastaavat Jouni Qveflander 040 5096605,Jussi Lotvonen 0440836838 ja Rauno Saukko (Suomen proteesimaajoukkue).
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 380 )

Liikuntarajoitteisten liikkuminen julkisilla kulkuvälineillä on arpapeliä 
torstai, joulukuu 10, 2009, 22:02 - Kritiikkiä


Oulussa on ainakin pyritty parantamaan sitä jotta myös vammaiset voisivat käyttää enemmässä määrin julkisia kulkuvälineitä. Itse olen jo pitemmän aikaan ehdottanut, että aikatauluihin saataisiin merkittyä ne linjat ja ajat jolloin on mahdollista liikkua esim. kuten kuvassa olevalla invamerkillä. Kuten se tulisi olla myös bussissakin näkyvästi merkitty.Useissa maissa ollaan tässä asiassa edellä.

On useita kymmeniä kertoja menty pysäkille aivan turhaan odottamaan bussia ja toteamaan paikan päälle, että siihen ei ole voinut mitenkään liikuntavammainen mennä. Aikatauluihin merkkaamalla tämäkin ongelma seviäisi ennakkoon. Onhan se myöskin yhteiskunnallekkin edullisempaa mitä enemmän liikuntrajoitteiset voisivat käyttää julkisia kulkuneuvoja eikä vain invatakseja,tämä olisi myös yhdenvertaistavaa toimintaa.Pelkällä invataksilla liikkuminen on rajallista ja rajoittavaa. Matkojakin on kuukaudssa vain lain suoma vähimmäismäärä yhdeksän edestakaista matkaa. Katso aiheeseen liittyvä Kalevan julkaisema juttu jossa myös karun totuuden kertova video, alla olevasta linkistä.

Pyörätuoliluiskan puute vaikeuttaa liikkumista

Katso Video

http://www.kaleva.fi/index.cfm?m=alasiv ... ivu=4;15;0lisää kommentti   |   ( 3.1 / 476 )

Jaloin prokekti 
lauantai, joulukuu 5, 2009, 23:42


Projekti missä olin mukana. Mielenkiintoisessa projektissa mukana yhteistyössä olivat; Oulun kaupungin tekninen keskus pj. Jorma Heikkinen, Kynnyksen Markku Laulumaa ja liikenne-ja viestintäministeriön Irja Vesanen - Nikitin ja allekirjoittanut. Haluampa nostaa tämän esille josta ei moni tiennyt. Olisiko mitään mihin tarttua ja tuoda käytäntöön, tutustu asiaan.

Tutustu loppuraporttiin alla olevasta linkistä.

http://jouniqveflander.com/loppuraportti.pdf


lisää kommentti   |   ( 3 / 318 )

Yhteistyötä Oulun miekkailuseuran kanssa 
keskiviikko, marraskuu 25, 2009, 07:46 - Yhteistyö


Edellisestä kerrasta olikin kulunut jo jokin aika, kunnes saimme mieluisan kutsun Oulun Miekkailuseuralta tulla kokeilemaan pyörätuolimiekkailua Linnanmaan liikuntahalliin

Katso jutut alla olevista linkeistä ja aikaisempi tapahtuma kohdasta, tekstiin liittyvä linkki

http://www.oulunmiekkailuseura.fi/uutis ... utinen=910

http://www.oulunmiekkailuseura.fi/uutis ... utinen=909
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 2.9 / 381 )


Edellinen Seuraava